Roth: Oriental Silverwork

Henry Ling Roth: Oriental Silverwork Malay and Chinese. With over 250 original illustrations. A handbook for connoisseurs, collectors, students and silversmiths (London: Truslove & Hanson, 1910).

• Bibliographic reference: BS col. 3854
  • Digitized: Internet Archive (digitizing sponsor and book contributor: Internet Archive)
  • No copy listed in Wiener China-Bibliographie

Sprengel: Geschichte der wichtigsten geographischen Entdeckungen bis zu der Ankunft der Portugiesen in Japan 1542